zondag 29 december 2013

Prachtige zondagmiddag in December

Wat was het vandaag heerlijk weer. We zijn er op uitgetrokken naar de Hunebedden bij Havelte.
Morgen en overmorgen nog de winkel en dan zal deze voorgoed sluiten! Na 61/2 jaar blijft alleen nog de B&B Het P(l)akhuis bestaan.

6 opmerkingen:

 1. Wat jammer toch, maar waarschijnlijk is het voor jullie de beste beslissing, dus ik wens je succes met de B&B en natuurlijk een fijne jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2014!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een heerlijke dag gehad, leuke foto's. Heel veel sterkte nog de komende dagen, ik denk aan je! (moet wel ben met je sok bezig, top patroon) HELE DIKKE knuffel en liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's dat moet genieten zijn geweest. Dat zal nog heel raar zijn de winkel dicht, maar gelukkig heb je de BB nog. Fijne jaarwisseling, een goed, gezond en creatief 2014 en we zien elkaar volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De sluiting van je winkel zal wel een dubbel gevoel geven. Maar soms moet je keuzes maken. Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling en een goed en creatief 2014! Ik hoop in het nieuwe jaar weer eens wat vaker te posten. Heb nu een oude trui op mijn blog gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar komen vast weer andere dingen voor ind e plaats Heleen, voor de winkel, zo actief als jij bent. Mooie plaatjes laat je zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo meis, heel veel plezier en succes in je nieuwe bestaan! Je vind vast wel invulling, je bent zo creatief!! Ik kan me voorstellen dat het nu nog wat vreemd en misschien verdrietig is zonder de winkel, vind het een dappere beslissing van je!!
  Liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen