woensdag 6 februari 2013

Handwerkbeurs Zwolle

Volgende week is de Handwerkbeurs in Zwolle!!! Gaan jullie ook? Ik wel hoor. Is toch om de hoek. Altijd heel gezellig en de mooiste winkeltjes zijn aanwezig. En weten jullie wie er dit jaar ook staat???  Wol met Verve !!! Geweldig he! Kunnen jullie allemaal die mooie wol in het echt zien en voelen. Zo mooi!
Er is ook nog iets speciaals te zien op de kraam. Ik heb een aantal breivoorbeelden en ontwerpen mogen maken van haar wol speciaal voor de beurs. Alle ontwerpen zullen er hangen. Daarna zijn de patronen natuurlijk ook via haar webshop te koop. Nieuwsgierig????
De Silk Sun. Een sjaal van een hele mooi streng namelijk: half wol/ half zijde!!

En de Mozaieksjaal. Een lekkere vlotte sjaal van 6 draads wol. Met hele speciale breitechnieken.

Alle patronen zijn op de beurs te koop en daarna via de webshop! En ook de gebruikte wol is er te koop in een heleboel kleuren! Natuurlijk alles handgeverft.
Zelf heeft Sylvia ook hele leuke sjaals ontworpen. Allemaal van sokkenwol. Zo zie je maar dat je er veel meer mee kan doen als alleen sokkenbreien.

Mijn patroon voor de Knitpro Brei-en Haaknaalden map is ook op de beurs bij Wol met Verve te koop. Dus mocht je je naalden netjes willen opbergen en handig zijn met stof dan is het echt een must have!!!
En verder heeft ze hele gave digitale toeren tellertjes, prachtige spinwol en zijde lokken, verf om je eigen wol te verven, ongeverfde wol in alle soorten en ook nog haakkatoen. Goh, alleen daarvoor moet je dus al naar de beurs. Hahaha, zo dit was ff vette reclame maar je zult zien dat het echt de moeite waard is. Dus alle spinsters, breisters, viltsters en iedereen die gek is op wol en draadjes hup naar de beurs!


13 opmerkingen:

 1. Hoi Heleen, ja hoor dit meisje gaat naar Zwolle, het is een heerlijke beurs om te snuffelen! Ik ga zeker ff bij jou modelletjes kijken ze zijn verschrikkelijk LEUK. Fijne dag verder, knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, ik ga ook dit keer, samen met Suus en met zusje. Die woont namelijk ook om de hoek.....
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk ga ik samen met mijn zus ons jaarlijkse uitje.
  Groeten
  marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zwolle is net even te ver. Ik houd het op Rotterdam. Kan ik nog even doorsparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal 'm dit jaar zooooooooo missen, de handwerkbeurs in Zwolle!!!
  Snif!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wow, wat een pracht van een sjaals. Geweldig dat je die hebt mogen maken voor de beurs. Dat is jou helemaal toevertrouwd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Silk sun is erg mooi, maar de sjaals ontworpen door Sylvia zijn ook erg mooi. Ik heb toevallig hier nog wat mooie sokkenwol liggen. Ik verheug me erop

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Heleen, zie je in Zwolle? Ik ga de vrijdag!
  Ik wil ook al maanden bij jouw winkel komen kijken, ik werk in Zwolle Stadshagen, vrijwel bij je om de hoek! Het komt er gewoon niet van! Maar wat in het vat zit......

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is voor mij niet om de hoek, maar ik ga er voor het eerst een kijkje nemen, want volgens mijn vriendin in Enter is hij veel mooier dan in Rotterdam, want die vond ik niks.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zijn ze mooi en wat goed dat je dit hebt gedaan ja ik ga zeker maar Zwolle ik ga al 9 jaar en wil nu ook de 10e keer. Heb mijn verlanglijstje al klaar liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja hoor, onze bee en ik dus ook, zijn zoals elk jaar weer van de partij. Ik verheug me er weer op. Ben heel benieuwd naar jouw mooie breisels. Ze waren op je blog al zo mooi en dan is het zo leuk om ze in het echt te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. So many beautiful shawls, I see that you like them a lot! My favourite is the second one.
  KATRIN W.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh meis wat zijn ze mooi!!! Gaaf dat ze er ook staat joh! Zal vast goed gaan op de beurs! Liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen