donderdag 28 november 2013

Nieuw patroon van Plakhuis Design!

Vandaag is er weer een patroon bij gekomen. 
Cowl Bubbles!!
Sommigen hebben al wat gezien op facebook van mijn lieve nederlandse testers. Else en Marie-Joze wil ik bij deze enorm bedanken. Zonder hun feedback was het nooit zo goed gelukt.
Patroon is met of zonder kraaltjes te maken. Met dun of dik garen. Je kan de maat ook eenvoudig aanpassen. Het patroon is via Ravelry the koop Cowl Bubbles op ravelry
Mocht je daar niet op kunnen en toch het patroon willen kopen kun je altijd mailen naar info@hetplakhuis.nl.
Een aantal voorbeelden liggen ook bij Klazien's Kreatie in de winkel in Wapenveld. De patronen van col en polswarmers zullen niet alleen in de winkel maar ook binnenkort op haar website staan. Klazien bedankt!
De serie Bubbles bestaat nu uit 3 patronen, de sok, de polswarmer en de col. Binnenkort komt er nog een sjaal bij. Dus ik ga snel weer breien!! Fijne dag allemaal!!!!!!!


8 opmerkingen:

 1. Wat maak je toch altijd mooie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit er gaaf uit, dan wilde ik dat ik een breister was!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat heel wat breisters helemaal enthousiast worden als ze dit patroontje zien. Hartstikke leuk.
  Lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor. En ook de kraaltjes met die openwandjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was erg blij dat ik hem mocht testen! Vooral doorgaan met het schrijven van patronen, je bent een kanjer. knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een kei leuk patroon. Ik heb de polswarmers via Ravelry maar ben nog naarstig aan het puzzelen met de kraaltjes. Dat vind ik nou zo leuk aan het patroon.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heleen de patronen staan nu bij mij op de site. Ik ben best wel trots erop hoor. En ik sluit me aan bij andere schrijfsters dat je lekker door moet gaan met ontwerpen. Super.

  BeantwoordenVerwijderen