vrijdag 8 juni 2012

Flowercol, bijzondere klant en beetje CWDQ

Van de week kwam er een klant binnen. Gewoon niks bijzonders zou je denken. Dat dacht ik eerst ook! Maar......het was best wel bijzonder! Het bleek Else te zijn. Wat leuk!!! Meteen haar man naar binnen laten halen om een bak koffie te drinken. Heerlijk zitten kletsen. Het was toch rustig met dat wisselvallige weer. Ze heeft ook een hele gezellige handige man! Zo leuk dat onverwachte! Dus als jullie in mijn winkel komen gewoon zeggen wie je bent! Dat vind ik super gezellig! (ik kan helaas niet altijd iedereen meteen herkennen van hun blog *U*.)
                                                         En wat ligt daar nu???????

Else heeft al even mijn CWDQ mogen bekijken. Ik ben halverwege de bies tegenzomen. Tjonge wat een meters! 10 meter totaal en dan nog 2,5 meter tunnel. Ik wil hem donderdag de 14de afhebben. Dus nog even geduld en dan mogen jullie hem zien!
Deze is wel klaar. Mijn Flowercol. (kleuren zijn in het echt wat warmer en minder flets) Van heerlijke alpaca wol van Drops. HIER vind je het patroon.Je kan hem wat naar binnen vouwen of naar buiten omrollen. En zo is het maar net hoe de kleuren vallen. Ik heb het patroon iets aangepast omdat ik ander garen heb gebruikt.
En speciaal vanwege het EK ben ik met deze oranje sokken begonnen! Die wil ik dus tijdens het EK breien en aan het eind moeten ze af zijn. Drie weken dus dat moet zat lukken! Maar nu eerst weer even verder met zomen. Allemaal een heel fijn weekend!

14 opmerkingen:

 1. En als we er nu na een week uitliggen??? Zwarte sokken???........;;))
  fijn weekend, hoor, liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig mooi je flowercol!
  En wat gezellig dat Else er was.
  En ja, ik zal 't zeggen,...
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi je flowercol en altijd gezellig een onverwacht bezoekje.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom binnenkort mooi je quilt eens even bekijken want er we hebben nog een fotoshoot he :D

  En wat leuk die col! Heb zin er ook gelijk aan te beginnen met een paar mooie kleurtjes sokkenwol! Maar ik mag niet van mezelf, heb nog te veel ufo's liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een plaatje van een col Heleen, als ik dichterbij woonde, of jij, dan kwam ik breiles bij je nemen, prachtig!Hier is het ook erg rustig met dit herfstweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat goed dat je de Civil War terug hebt en met de laatste stukjes bezig bent. Ben erg benieuwd naar het eind resultaat. De col vind ik geweldig mooi en wat leuk het onverwachte bezoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes met je CWD en wat een prachtige col !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk dat onverwachtse bezoek , vooral als het zulk per weer is,
  O wat een enig sjaal
  Brei ze
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zo'n bezoekje.
  En wat een prachtige sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, al aan het zomen, wat gaaf en ja dat zijn heel wat meters! Maar het ziet er nu al spannend uit! Dus veel plezier met je steekjes en die gave oranje sokken! Die col is echt te gek geworden en nu best draagbaar met dit kille weer! Groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gezellig logje. Leuk zo'n onverwacht bezoekje.De col is helemaal te gek. Ik zal nu met de EK ook maar weer eens de breipennen ter hand nemen. Wat jij laat zien is zo verleidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gezellig zo'n bezoekje van Else. En wat ben je al ver met je CWDQ! Nog even en dan is ie af.
  De col is leuk maar die oranje sokken na de eerste wedstrijd..... Ik weet het niet.
  Fijn weekend verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een prachtige sjaal! en joepie je CWD!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie col en nog even doorbijten en je hebt de CWDQ klaar. En of je de sokken klaar hebt voordat het Nederlands elftal naar huis komt??????

  BeantwoordenVerwijderen