zondag 3 juni 2012

Ik leef nog hoor!!!

Sorry, dames (en heren) ik was even een beetje druk. Ik heb weinig tijd voor jullie blogs gehad, weinig gelezen en dus al helemaal geen tijd en puf gehad om een berichtje te schrijven.
Ik ga nu een klein beetje de schade proberen in te halen. Het is al bijna 2,5 week geleden dat ik een blogberichtje schreef.
Vorige week was ik of visite bij Wieke. Ik heb haar mooie sjaal in het echt mogen zien. Ben ik toch van die ene die ze net af heeft vergeten een foto te maken. Wel van haar nieuwste en dat is haar eigen ontwerp.
En natuurlijk mocht ik haar prachtige quilts zien.

Die van Sue Spargo is heel apart en ik heb ook de nieuwste waar ze mee bezig is van Sue Spargo mogen bewonderen. Wat een werk! Prachtig.

En de dametjes waren natuurlijk ook weer gezellig bij elkaar!

s' Middags zijn we naar Finlandia geweest. Ik heb eerst maar eens drie keer door de winkel gelopen en mijn ogen uit gekeken. Wat was daar veel. Natuurlijk een paar bolletjes gekocht maar ik heb me ingehouden hoor! Wel een hele mooie bol wol van Noro gekocht.
Gaaf kleurtje he!

Ik zou er dus dit van kunnen maken of...

deze bijzondere Cap...

Of een rokje voor mijn dochter...

Enne.....zien jullie me al lopen...LOL

Nee deze dame maakt er waarschijnlijk een mooie sjaal van. Hier is nog meer inspiratie en daar staan ook een aantal gratis patronen. Onder andere een col.

Daarna ging mijn reis door naar deze dame. Daar geen foto's gemaakt. Maar dat ga ik de volgende keer doen want ik heb beloofd nog een keer te komen! Was veel te kort en veel te gezellig.
En ik had nog wel meer bezoekjes willen afleggen maar de batterij was leeg. Dus via de afsluitdijk en de Mc. Donalds terug naar huis. Goh, wat kan je moe worden van kletsen hihihi.

Oh, en ik heb nog veel meer te vertellen....Ik moet ook niet zo lang wegblijven. Hebben jullie nog even?

In de winkel hebben we geweldig mooie ovenschalen van GreenGate. Mijn man vond onze glazen ovenschaal absoluut niet mooi dus, toen hij deze schaal zag, werd hij meteen aangekocht en in gebruik genomen. Mijn man maakt heerlijke lasagne!
Ik heb er nog veel meer hoor! Ook een slagje kleiner. Ook nog in het grijs met witte stip!

En heb ik nog wat aan handwerken gedaan? WEINIG! En wat ik heb gemaakt mag ik gedeeltelijk ook nog niet laten zien. Ik mocht proefbreien voor Sylvia van Wol met Verve. Voor de kwartaal selectie. En die wordt 1 juli verstuurd dus ik mag nog niks verklappen. Volgens mij is bijna (op 2 na)alles al uitverkocht. Dus een heleboel dames wachten met smart! Meiden het is MOOI!
 Gelukkig mag ik ook wel iets laten zien. Het was een hele bevalling maar eindelijk dan toch...hier is mijn AAP!

Zo, we zijn weer bijgepraat! Morgen weer hard aan het werk. De zomer (nou ja, zomer!) brengt altijd veel extra gasten dus dan moeten we ff een tandje bijzetten! Dus niet boos worden als ik weer even niets laat horen hoor! Ik zal proberen zoveel mogelijk jullie ook een bezoekje te brengen.

12 opmerkingen:

 1. Je Aap is geweldig geworden, leuk zoals hij ondeugend de camera inkijkt!
  Leuk ook om wat foto's te mogen zien van je bezoekje aan Wieke, wat kan die toch een prachtige dingen maken, schitterende die quilt en natuurlijk ook haar nieuwe shawl.
  Dank je voor het laten meegenieten!

  Groetjes Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, ik zit hier te genieten van je foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig bij Wieke en wat kan ze mooi breien en quilten.
  Je aap is geweldig leuk geworden, hij zie er olijk uit.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was het wachten waard Heleen. Wat heb je veel gedaan/beleefd. Je apie is leuk geworden. Geweldig wat jij allemaal kunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf logje!
  Ik ben een beetje verliefd op je aap. Wat een leukerd is dat. Zal ik???? Voor mijn kleinkinderen (goeie smoes toch)?? Waar vind ik het patroon en nog een betere vraag: kan ik dit eigenlijk wel? Als het voor jou al een bevalling is.......
  Ik begin wel steeds meer op een na-aper (!) te lijken. Jij laat gewoon té leuke dingen zien, zucht.....
  Gezellig, al die bezoekjes. Syl breit ook een aap hè. Zal eens aan haar vragen hoe ver ze er mee is.
  En de quilts van Wieke, plaatjes zijn het.
  Oohhh en de lasagne in die leuke schaal, jammie!!
  Nou tot het volgende logje dan maar. Niet té druk maken hè!

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige schaal, tja dat is heel wat mooier dan z'n glazen (heb ik ook)en wat een snoezig aapje en die is al helemaal klaar voor het EK met z'n oranje snoetje, hahaha. Wieke maakt id heel mooie dingen zou ook wel eens in haar keukentje willen kijken. ;-)
  Tot gauw.

  groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk bezoek en wat een mooi garen heb je gekocht! Ja die quilts van haar zijn beeldschoon! Veel plezier met de steekjes en maak je niet te druk, we wachten gewoon tot je weer wat tijd hebt! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Heleen,
  Tja, dat was gezellig vorige weeken. Dat moeten we beslist vaker doen; heerlijk ideeen uitwisselen en inspiratie opdoen. En, ik ben meteen wat mooie fot's van m'n eigen werk rijker. Hoe gaaf is dat...
  Groeten, ook van Wout, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk is je aap geworden! En wat een enige wol en die patroontjes. Je dochter zal er best iets van willen. Die cap, geweldig!
  Hoe kan dat nou, moe worden van kletsen, haha! Maar wel voldaan moe natuurlijk. Het is toch heerlijk om op deze manier gezellig op bezoek te gaan.
  Sterkte met al je werk hoor en liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voordeel van 2,5 week niets bloggen, is dat je wel lekker veel te vertellen en showen hebt ;-) Zelf loop ik ook grandioos achter. Oeh die ovenschaal, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo jij hebt veel gedaan en prachtige dingen gezien, de quilts en sjaal van Wieke prachtig en de lasgne heerlijk die theemuts vind ik zo mooi en je aap een schatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. nou, spuit 11 komt ook nog langs........ben nog niet van de blog en had je compleet gemist!!!
  tis een mooi verhaal en klinkt heeeeeel bekend!!! Het was inderdaad heel gezellig!!
  En je hebt Jacobus alweer af, tsss,hoe doe je het toch allemaal!
  ik ga nu aan de armen beginnen, snuit is ook al af, dus we naderen het eind, Marjolein en ik!!
  Waarmee heb jij Jacobussie gevuld???

  liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen