vrijdag 30 september 2011

Nou, dan toch maar.....

Lang heb ik er tegenaan zitten hikken. Ik wilde mijn oude blog zo graag terug. Maar nu nog steeds kan ik er niks mee en ik ben bijna al mijn berichten kwijt. Ik wilde de handoek in de ring gooien maar toen kreeg ik een email van een mede weblogger en die was ook over na blogger. Toen besefte ik dat ik eigenlijk jullie allemaal toch wel vreselijk mis. Dus ......hier mijn nieuwe blog. Van het weekend zal ik een update schrijven van wat ik allemaal de afgelopen tijd heb gedaan. Niet veel quilterigs kan ik wel vertellen want dat is lijkt wel gelijk met web-log in een forse depressie gekomen.

De foto is van de nieuwe etalage. We hebben heeeeeel veel leuke dingen binnen gekregen. Mooie collectie van SIA en GreenGate en PTMD. Dus ook daar was ik behoorlijk druk mee.

15 opmerkingen:

 1. Mooi blog Heleen,en wie weet komt de zin om te bloggen wel weer. Zelf vind ik het ook moeilijk om weer op gang te komen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Heleen,
  prachtige etalage heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig ben ook jij er weer. Het was zo saai in blogland de laatste tijd. Zie uit naar je verhaaltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig dat je weer terug bent hoor. Ik heb je ook gemist. Het is wat met die Weblog. Ik hoop dat ik mijn weblogje ook weer terug krijg. Heb wel alles in HTML opgeslagen, maar kan toch niet bij de foto's en albums. En juist die albums wil ik misschien weer gaan gebruiken. Nou ja, we wachten maar af.
  Oh, wat ziet je etalage er gezellig uit, om zó in te duiken, haha. Hoe is het met je dochtertje? En heb je nog wat aan je CW gedaan?
  Nou joh, veel succes en tot 'ziens'. Ik zet je direct weer in mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, gevonden! Je etalage ziet er supermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige etalage!
  En wat fijn dat je er weer bent!
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé Heleen, fijn dat je nu ook overgestapt bent. We komen er geen van allen onderuit omdat we elkaar gewoon niet willen/kunnen missen. Ik baal ook verschrikkelijk dat ik mijn oude berichten kwijt ben en hoop er nog wel ooit eens iets van terug te zien, maar ik ben er bang voor. Ik ga in ieder geval niet meer terug naar Weblog, hooguit om er een verhuisbericht neer te zetten en mijn oude archief weg te halen.
  Je blog heeft al een leuke uitstraling en de etalage van je winkel ziet er knus uit.

  Fijn weekend en succes met je nieuwe blog.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan het me wel voorstllen Heleen, ik zou er ook van balen als ik mijn berichten kwijt was, ik laat sowieso ieder jaar een boek er van drukken, een soort creatief dagboek is dat dan. Nou meid, je bent er weer gelukkig, en dat quilten komt ook weer wel, er zijn ergere dingen.

  Hartelijke groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel gezellig dat je er weer bent. Goed weekend !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hé wat gezellig dat je weer overgestapt bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je er weer bent, heb je een beetje gemist en wat heb je een mooie en gezellige etalage gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben blij dat je er ook weer bij bent. Ik denk dat ik nu de meeste van mijn blogvrienden weer teruggevonden heb. Mooie etalage is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. welkom terug....fijn dat je er ook weer bij bent.....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Welkom terug, we hebben je genist Heleen!
  Jammer dat je foto geen pop-up is die zou ik graag lekker groot willen bekijken, er staat zo veel moois in jouw etalage! Groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen