zaterdag 9 juni 2012

Halve Marathon Zwolle

Vandaag stond het hier NIET in teken van de EK (Oeps gng het daarom zo slecht? Sorry)maar was het de Halve Marathon van Zwolle waar het om draaide. Tuurlijk werden er gisteren pannekoeken gebakken en vooral veel gegeten! En wel door DH natuurlijk!!! Ik ga die 21 km natuurlijk niet lopen dat snap je wel. Maar omdat het een soort thuis wedstrijd was moesten we wel langs de kant staan! KOUD!!!!  De hele dag waren grapjes niet grappig en was meneer gespannen voor de wedstrijd. Ja, dat mag het tegenwoordig heten. Vroeger waren het nog prestatielopen en mooi als hij binnen kwam maar nu is hij bloedfanatiek. Gelletjes, drankjes en energierepen dat is wat er wordt genuttigd.
20:15 gingen ze van start.
We stonden bij de drankjes post van de BB lopers ,de hardloop vereniging van DH. Dus konden we de dames en heren goed bekijken. Samen met de beide DD's en vrienden van ons hebben we ze flink aangemoedigd! En hier dan wat actie foto's.
De eerste ronde, fit als een hoentje!

De tweede ronde, nog goed in vorm!

De derde ronde, kom op! Haal die PR!!
En ja hoor, het is gelukt. Hij heeft een persoonlijk record gelopen! 21,1 km in 1:24:14!!
Even voor de statistieken! Er deden 8500 mensen mee! Om 23:00 uur stopte het en toen waren er 2880 mensen gefinisht.Hij kwam als 67ste binnen, was 6de in zijn leeftijdcategorie (mannen boven de 45). Is dat knap of niet! Best een snelle man hihi. Ik ga het in elk geval niet nadoen.
En nu snel naar bed want morgen willen de gasten vroeg ontbijt! Fijne zondag allemaal!

PS. ik brei nog wel verder aan mijn EK sokken hoor! Komen ooit vast wel weer van pas LOL.

10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, wat een prestatie,
  Fijne zondag liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeetje wat KNAP!!!
  Proficiat!
  :o)

  Pssst,... Heleen,... jij komt toch wel gewoon met de auto hè,....
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht even wauw de halve maraton dat ze dat gedaan heeft! Maar het is je man, wordt je niet altijd aangestoken als je al die mensen ziet hardlopen? Maar dat komt ook door jouw goede verzorging,(mentaal) mooie tijd neergezet. Een lekkere zondag groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap hoor, ik doe het hem niet na.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig dat hij een pr heeft gelopen en 6e geworden is ook erg knap.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Top, die man van jou!
  En ja, gewoon doorbreien hoor. "We" zijn nog niet verslagen, nou ja wel bijna, maar nooit opgeven voor het echt afgelopen is, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou Peter dat heb je weer goe gedaan, jochie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Knap hoor! (en dat op die leeftijd :P...) Nee hoor, gewoon een geweldige prestatie, doe het maar eens na! En jullie fanatieke aanmoedigingen hebben hem vast vleugels gegeven dat hij zelfs zijn PR op die dag verbroken heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Petje af hoor, super prestatie. Hopelijk loopt het vanavond met Oranje ook zo gesmeerd. Spannende dag vandaag voor je zoon. Ongemerkt heb ik hier nog helemaal even bijgelezen. Leuk verslag van je bezoekjes aan de andere kant van de afsluitdijk. O ja, succes met de Oranjesokken.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen