maandag 25 juni 2012

Zomer met wantjes en andere muizenissen.

Nou, de sokken heb ik nog steeds aan, dus helemaal niet erg die voorraad die ik brei. En de wanten kunnen ook wel aan! Tjonge, wat een weer gisteren. Deze maand zijn er weer 3 wantjes bijgekomen.

De voor en achterkant.
En de quilt hangt inmiddels aan de muur. Deze lag een tijd op ons bed maar moest plaats maken voor de CWDQ die te groot is voor aan de muur. Mijn Amy Butler quilt ligt nu in de mand in de kamer. Die gaan we gewoon lekker gebruiken.
Vorige week kwam Germa nog langs. De kaboutervrouw heeft inmiddels benen en de pruik is ook gemaakt. Ik zal spoedig foto's maken!
Gisteren was het zulk slecht weer. Toen het werk erop zat ben ik naar boven vertrokken en eens een project opgepakt wat echt even wat tijd en aandacht nodig had. Ik was al eens begonnen maar toen lette ik niet goed op en kon dus alles overnieuw. Nu is het wel gelukt. Het eerste blok van The Night Before van Bunny Hill is bijna klaar!
Ik was al gewaaschuwd dat het een heel gepriegel was en idd. Maar wel leuk! Van de week maak ik het blok af en dan volgende maand proberen blok 2. Die is nog wel veel meer werk en gepriegel zag ik zo. Maar ja, volgend jaar kerst moet wel lukken.
Zo, de sokken an,  en aan het werk! Ik weet wel van wanten hoor! LOL


9 opmerkingen:

 1. Ik blijf de wantjes erg lief vinden !
  Wat hangt die quilt schitterend zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, wat een kekke wantjes (LOL) en wat ben je al lekker ver!
  Prachtig die quilt aan de muur.
  Oh en nog een bekende. Muisje Piep, zoals Syl en ik hem altijd noemde. Dit blok heb ik ook af, de rest heb ik verkocht, werd een beetje gek van dat gepriegel. Dit ene blok ligt hier maar te liggen, ik zal er een quiltje van maken. Zonde dat dat beest zo sneu in de kast ligt na al dat werk. Jouw blok is een beauty. Hier komt het wel goed met Piep.

  Groetjes,
  Inge

  PS: De aap zit nog in de tas, ben gaan patchen. Tis ook altijd wat hè, hihi..... nooit doe ik de dingen, zoals ik ze van tevoren bedacht heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej Heleen, je berichtje doet helemaal winters aan, al weer het gevoel van de decembermaand, het voelt daardoor heerlijk warm hier. Mooie wantjes en borduurwerk, prachtige quilt. Fijn dat het kaboutervrouwtje vorm krijgt.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die quilt hangt daar erg mooi. Ik vind die wantjes erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn de wandjes leuk en je blokje is om te zoenen.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie wantjes en wat hangt de quilt daar mooi te schitteren. Wat heb je ook een mooi blok in de maak met het muisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wanten, dat komt zeker van pas, want waar is de zomer. Ze komt!!!
  Leuke spulletjes allemaal en mooie sokken. Ik ga ook een paar opzetten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. yeah, ze is begonnen........haha!! Succes, hoor meis, ik kom er nog niet aan toe, is nog teveel 'gedoe' als je niet goed te heen en te weer kunt met je p....uh...benen!!!
  liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, ook al zo veel moois en afs bij jou! Wat hangt die quilt mooie aan je muur en wat is je CW ook mooi geworden. Ik houd jullie niet meer bij hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen