vrijdag 10 augustus 2012

Zo veel te vertellen en zo weinig tijd

Eindelijk weer een berichtje hier. Ik heb jullie blogs proberen te lezen, af en toe, maar reakties geven daar was geen tijd voor. Het zijn hier drukke weken geweest en nog steeds. Maar ja, ook logisch in het hoogseizoen. Eerst begonnen we met Hassailt.

Allerlei oude binnenvaart kwam in de grachten te liggen. Een bijzonder gezicht.
Een enorm drukke week met veel volk dat er op af kwam en dus druk in de winkel. Maar omdat het een programma van 4 dagen was bleef er ook veel volk slapen. Alle dagen zaten de kamers vol. Met als klapper de braderie op zaterdag. Gelukkig kreeg ik hulp van 2 schatten die me bijstonden in de drukte. Toen we de laatste gasten zondag hadden uitgezwaaid was het puinruimen en wassen. Maandagmorgen de koffers pakken en s'middags zaten we op vakantie in een caravan in Zeeland.
Op 5 minuten loopafstand van het strand! Ideaal.
Natuurlijk ook de omgeving bekeken. Dit is Veere.
Dochterlief in klederdracht!
Molen van Veere.
En om 10:30 waren we meestal al op het strand te vinden. Heerlijk helemaal voor jezelf!
Dan om 12:30 uur naar huis voor de koffie en een broodje! Dan kwamen er pas meer mensen naar het strand.
En soms gingen we na een broodje nog even.
Uitzicht links!
Uitzicht rechts.
Vera vermaakte zich prima! Moderne jeugd he! Maar ook veel gelezen hoor. En ze had geluk want op de camping waren toevallig allemaal meiden van haar leeftijd. Die heeft genoten.
Ook nog naar het strand van Zoutelande. Wat is dat prachtig.
Er waren Ringsteken. Een plaatstelijke wedstrijd met paarden en een stok waar ze in hoge snelheid een heel klein ringetje mee moeten steken. Enne, wel natuurlijk van die grote zeeuwse knollen he!
Zondag voor het laatst nog even naar het strand. Het weer kan enorm snel omslaan in Zeeland. Wij zaten nog in de zon maar je zag boven het water al de hoosbui aankomen. We waren net optijd in een cafeetje toen ook daar de bui losbarste!
We hebben bijna de hele week geweldig weer gehad. Overdag zon en snachts regen! Niet te benauwd. Zo mag het altijd wel zijn. En toen gingen we weer naar huis. Dat had ook nog een staartje maar dat vertel ik de volgende keer. Misschien heb je het al wel bij Shirley gelezen. En de volgende keer zal ik ook weer wat projecten laten zien. De Mystery is bijna klaar. Het zijn er in al mijn enthousiasme zelfs 2 geworden. Sorry voor het lange stuk, maar ja, bijkletsen kost tijd he!

8 opmerkingen:

 1. hallo meis, wat fijn dat jullie een fijne vakantie hadden: was je wel aan toe!
  en het verslag was niet te lang, hoor, ik vond tenminste van niet.....;)
  sterkte weer in de strijd, liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mar druk in de winkel en BB is natuurlijk wel fijn. En lekker daarna een beetje uitwaaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie hebben kunnen genieten van een welverdiende vakantie en heerlijk weer. De klederdracht staat je dochter goed ;) leuke foto. Gezellig staartje had jullie reis nog, ik heb even stiekem gekeken.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geniet van je foto's. Fijn te horen dat je een leuke vakantie hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te hoen weer lekker een beetje kunnen bijtanken na die drukke periode. En fijn dat het weer goed was. Leuke foto's. Zeeland is een mooie provincie en strand en zee, altijd goed. Vera ziet er uit als een echte zeeuwse dame. Bedankt voor het leuke logje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niks te lang hoor, gewoon gezellig! Je had in ieder geval de goede volgorde: eerst thuis druk, daarna zelf lekker genieten. Wat een snoep van Vera in klederdracht! Mooi hè, Zeeland. Ruim en fris en van alles te beleven. Nu weer weekend, geniet er maar van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was zker druk als ik het lees, gelukkig heb je ook even bij kunnen tanken en genoten van het heerlijke weer. Leuke foto/schilderij in klederdracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat jullie zo'n lekkere vakantie hebben gehad. Wij waren toevallig ook op vakantie in Zeeland.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen