maandag 17 december 2012

Westknits sjaals

Ik ben echt verslaafd aan de sjaals die zijn ontworpen door Stephen West van Westknits. De Rockefeller was mijn eerste. Inmiddels bijna 5 gebreid. Rocky 5 is bijna klaar. Ik moet nog 1 zijflap breien dus dat is van de week wel klaar. Deze is niet voor mezelf. Ik heb hem in opdracht voor iemand gebreid. Ik hoop dat ze hem nog mooi vindt.
In het vorige berichtje liet ik al een klein stukje van het laatste patroon van de KAL van Westknit zien. De KAL is nu afgelopen en de sjaal is ook klaar. Een hele snelle op pen 6 maar het is ook een hele grote geworden. Bijna een dekentje en heel lekker warm.


Ik heb nog een heel aantal van zijn patronen op mijn verlanglijstje staan. En nog veel ideeen in mijn hoofd! Nog lang niet uitgebreid!!! 

13 opmerkingen:

 1. Heleen, hoe doe jij dat toch?? Zo veel breien en allemaal even mooi en dan ook nog je keuken overhoop en daar een berg werk. Pffffff..... goed van je, hoor.
  Ik moet het gewoon nog een keer zeggen, je sjaals zijn supermooi, jaloersmakend mooi!!

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe krijg je het voor elkaar met alle drukte van de verbouwing! Ik vind die blauwe ontzettend mooi, zo'n schitterende kleur. Wat heerlijk dat je er zo'n plezier aan beleeft. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap heel goed dat je verslaafd bent, want ze zijn prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze weer mooi. Wat maak je toch een prachtig breiwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja wat moet ik daar nou van zeggen "VOORAL DOORGAAN" ik vind het een super leuke verslaving!! Schitterende sjaals heb je weer gemaakt. Knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een lekker warme mooie sjaal. Ze zijn prachtig hoor en zo snel.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na je vorige blogje ben ik eens gaan kijken. Mooie projecten maakt hij. IK zie alleen wel een beetje op tegen het engelse patroon.Maar ja wie mooi wil zijn......
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de blauwe schitterend! Dus dat zit wel goed, maar ik ben ook helemaal weg van je KAL! Wat een mooie kleuren! Echt helemaal gaaf! Geniet van je steekjes, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn weer schitterend Heleen! Daar moet de ontvangster toch zeker erg blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooooh, Heleen, wat zijn ze mooi! Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen