dinsdag 4 juni 2013

Die keuken......wat was daar toch mee....

Oh ja, die keuken......die was nog niet klaar........nou dat is al maanden geleden toch?? Zeker vergeten een foto te plaatsen van dat hij nu wel af is. Nou niet dus....niet vergeten bedoel ik. Hij is nog niet af. En dat is geen geintje. We maken ons er al niet meer druk om. Zonde van de energie en ach...we kunnen hem al wel maanden gewoon gebruiken. Allen zitten we nu inmiddels te wachten op de vierde!!!!!!! smet plint. De eerste paste niet omdat ze vergeten waren door te geven hoe hoog de contactdozen moesten....de tweede was de verkeerde kleur.......de derde zaten de gaten voor de contactdozen op de verkeerde plek....dus nu op naar de vierde. Die zijn niet zo 1..2...3... gemaakt want die moeten gestort worden...een aantal weken drogen...gepolijst.....en dan nog gebracht natuurlijk....dan moet er nog iemand komen op ze te plaatsen.. en zo gaat er elke keer een maand voorbij. Laat ik toch maar alvast zien hoe het nu is.

15 opmerkingen:

 1. ha, ik ken dit, hadden wij met de badkamer. Hij zou in 3 weken klaar zijn, het werden 3 maanden. En wij sliepen in de achterkamer.......
  Gelukkig hadden we een 2e douche in huis, anders had ik me geen raad geweten.
  sterkte nog enne ooit...... komt het af
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend, maar gelukkig kun je wel alles gebruiken. Je keuken ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. meid, wat is die keuken mooi geworden!! Als ik al het gedoe achter de rug heb en misschien eindelijk weer goed kan zitten doe ik een optie op het plekje in het raam!!
  Oke?
  liefs van mij en oh ja, maak je inderdaad niet meer druk over de plint, kost alleen maar energie en levert niets op.
  doei meisssie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er mooi uit! En net wat je schrijft, als het lang duurt dan 'wen' je er ook aan. Uiteindelijk zal het wel goed komen en dan geniet je er extra van (dan zit je de hele dag naar die mooie nieuwe plint te kijken, hihi. Zelf wacht ik al een hele poos op de nieuwe bank. Hij zou er na 12 weken zijn, maar toen bleek dat ze hem vergeten waren te bestellen.... als alles goed gaat, komt ie deze week en dan ga ik er net zo van genieten als jij straks van je nieuwe plint! Veel plezierige uurtjes toegewenst in die prachtige keuken!
  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Heleen, wat mooi en die vloer en die kastjes zo prachtig allemaal, jammer van de plint maar ach onze badkamer is nu eindelijk af en alles werkt naar behoren, heeft maar 2,5 jaar geduurd! Soms moet een mens geduld oefenen! Grijns! Geniet er maar van, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gedoe, hoe komt het toch dat het altijd verkeerd gaat bij keukens. Groot gelijk dat jullie je niet meer druk maken, zonde van de energie.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh maar het ziet er erg mooi uit hoor!!! Prachtig, de tegels op de vloer, zucht,,, zo mooi!!!! Helemaal mijn stijl. Nou en die lijst komt ook nog wel goed.. Kwestie van hele lange adem :-)

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er toch wel heel mooi uit hoor Heleen. Heb het een tijd geleden al weer zelfs in het echt gezien.
  Zo'n smet-plint, is dat voor tegen de muur boven de aanrecht??

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gedoe, zeg. maar je keuken ziet er wel fantastisch uit.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je keuken is werkelijk een plaatje! Maar wel vervelend dat het iedere keer fout gaat met die plint. In elk geval heel wijs dat je je er niet meer druk om maakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tja, keukens, zelden gaat dat in 1 x goed. Maar de jouwe is wel machtig mooi geworden Heleen. En die plint komt vast een keer goed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tsonge stjonge zeg wat duurt dat allemaal lang. Maar wat ik nu zie is prachtig. Jullie hebben een prachtig nieuwe keuken gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige keuken. Geniet er van en als die plint er op zit, vergeet je al je ergernissen.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw wat een verschil tegen vroeger ,,, mooie tegels , zitten de andere nog altijd op hun plaats in de wc ? :)

  BeantwoordenVerwijderen