donderdag 2 oktober 2014

Overzichtje september 2014!

Jaaaa, ik ben laat!!! Beetje druk geweest zo eind van de maand. Maar hier isie dan toch. Het maandblogje over september!
Dan komen eerst de breiwerken van deze maand langs. Drie truien, een paar wanten en een sjaal.


Testknit Atelier Alfa

Testknit Isabell Kreamer

Testknit Stitchnerd Design

Alle info over patronen, ontwerpsters en hoe het patroon te bestellen, is te vinden op Ravelry! Mijn projecten kun je vinden onder mijn Ravelry naam HeleenK. Van de breisels die als testknit staan beschreven kan het zijn dat het patroon nog moet uitkomen.

En dan nu de uitstapjes van deze maand!
Helemaal aan het begin van de maand zijn Germa en ik een dagje naar Else geweest om het begin te maken van een MUIS! Een dagje wezen muizen dus. LEUK!


En ik ben met de meiden naar Trollenwol geweest. Geweldig leuke winkel en leuk ontvangst!
Wowowww wat is daar veel mooie wol te vinden!


En als klap op de vuurpijl een bezoek aan UK!! YARNDALE!! 
......wat zeg je? Hihihi, een wolmarkt in Engeland! GAAF!
Samen met mijn mannetje gingen we vrijdag al heel vroeg met het vliegtuig richting Leeds. Daar kregen we van een hele lieve Ravelry vriendin een rondleiding door de prachtige stad.

Aan het eind van de middag kwamen we met de trein aan in Skipton waar het wol gebeuren zou plaatsvinden! Maar Skipton zelf is ook een hele leuke plaats en een prachtige omgeving! 

Dus DH heeft zich ook prima vermaakt door 37 km langs het kanaal hard te lopen en wat hoogte sprintjes maken terwijl ik Yarndale bezocht.

 Het was een geweldige wolmarkt met grotendeels kramen van kleine bedrijven of boerderijen! Een aanrader! Ik ben er zaterdag en zondag morgen heen geweest. Daar ook weer meiden van Ravely getroffen wat leuk is om elkaar dan eens live te ontmoeten! Weer genoeg wol ingeslagen, ik kan wel weer even vooruit!
De avond voor vertrek nog met elkaar uit eten geweest! En we aten Fish and Chips! Hoe kon het ook anders!

Ach en dan is zo'n weekend weer zo voorbij!
Maar komende maand ook leuke dingen hoor!! Ik ga weer kabouteren!! Germa en ik vonden het hoogtijd dat ons echtpaar kinderen zou krijgen. Afgelopen maandag was de eerste avond! Volgende blogje valt er vast al wel wat te zien!
En volgende week geef ik een workshop bij Klazien's Kreatie  in Mozaiekbreien.
Lijkt me heel gezellig. 
Tot volgende maand!!

4 opmerkingen:

 1. was je blogje wat laat volgens jezelf, het was het lezen waard! En wat een leuke fotocollage's, geven een mooie indruk van je bezoek aan UK!!!
  Ik heb nog even gekeken hoe ver het is naar Klazien: veuls te ver..........jammer!!! Zou leuk geweest zijn!!
  Je creaties zijn mooi, maar dat zijn we inmiddels van je gewend: tis een feestje om naar te kijken!
  Succes met je kabouterkinderen, tis er nu ook wel de tijd voor!!
  liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh Heleen wat gaaf, de truien en alle andere breisels en ook jouw heerlijke uitstapjes, puur genieten dus! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heleen!!!! Hoe krijg je het toch voor elkaar om zóveel moois in korte tijd te maken. Ongelooflijk. En dan ook nog van die geweldige uitjes. Meid, wat zal je genoten hebben van alles! Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk wollig blogje vol schitterende creaties, en je reisje naar de UK lief dat we mee mogen genieten! Heel veel plezier met kabouteren en suc6 met je workshop bij klazien. Dikke knuffel en ♡♥

  BeantwoordenVerwijderen