donderdag 1 november 2012

Gezellig uitje!

Deze week niks quilterigs te laten zien. Druk met van alles en nog wat. Ook stond er een heerlijk uitje gepland. Een dagje Noord Holland. Vroeg in de auto en op weg naar Chris. Daar hadden we afgesproken om gezellig op de koffie te komen. Ja, want Sylvia kwam ook. Heerlijk gebabbeld en van alles bekeken! We mochten ook het mooi tuinhuis van Chris bekijken.
Zo knus ingericht en allemaal mooie handwerken zijn er te bewonderen. Chris liet ook haar prachtige quilt van Jacqueline de Jong zien. Zoiets staat hier ook nog in de planning voor ooit.
s'Middags moest Chris naar de pannenkoeken workshop en zijn Sylvia en ik naar Hoorn gegaan. Wolwinkel  Schouten  onveilig maken. Prachtige wol hadden ze er. Zoveel!! Wowww.
Dit zijn mijn aankopen. Ben niet helemaal los gegaan maar hier ben ik heel blij mee. Sylvia en ik hebben meteen al 2 werkstukken op de planning staan! 
Vandaag ben ik ook met een Knit Along begonnen van de Sokkenbreien club op Ravelry. 
Ik had al een tijd geen sok meer opstaan dus dit is weer heerlijk. Mooie wol van Wol met verve en een patroon van Ravelry namelijk Scylla Socks.
Binnenkort begint er ook weer een KAL van Westknit. Gaan we ook aan mee doen.  Misschien raak ik dan de Rockefeller verslaving kwijt.
Heerlijk zoveel leuke dingen in het verschiet. Maaaarrr ....... De komende 2 weken wordt het nog druk met de winkel voor de kerst. Gisteren de eerste kerstboom opgezet en opgetuigd. Maandag nog 2 in de etalage. 
En verder.......schuren en verven!!!   nog veel werk in de keuken. 11 opmerkingen:

 1. Gezellig, wat een enig dagje uit en met leuke meiden! Je hebt geweldige wol gekocht en die sokken zien er vast heel gezellig uit!
  Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig uitje Heleen. Mooi garen, ook dat wat er op de pennen staat. Succes met de winkel en de keuken. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig Heleen, zo'n dagje heb je nodig om weer bij te tanken.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig uitje en je hebt je echt ingehouden. Je sok wordt prachtig (ik doe deze maand ook mee). Ben benieuwd wat West knit KAL nu gaat brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé leuk om mijn Idylle en die quilt op jouw log te zien!! Was gezellig Heleen en ik weet nu dat je echt een breiwonder bent! Mooi wol heb je gekocht en ik begreep dat jij en Syl al druk via de telefoon aan het 'breien' zijn! Sterkte meid met al het schuur en verfwerk. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige bolletjes wol heb je gekocht, met die super
  bijpassende speld! Ik zal me ook maar eens een keer gaan aan-melden bij Ravelry, lijkt me leuk, ook al ben ik nog lang
  niet zo volleerd als jij, want wat vind ik je Rockefeller
  shawl prachtig!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een leuk uitje heb je gehad, gezellig bijgekletst en daarna nog ff samen gesjopt mooie wol/speld heb je gekocht. En die sok die je aan het breien bent wat een vreselijk LEUKE wol gebruik je daarvoor. Fijne avond, knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk uitje heb je gehad met veel gezelligheid en mooie aankopen. De quilt vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gezellig om vriendinnen te ontmoeten. Mooie wol. Succes met inrichten van je winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ja, wij hadden een supergezellig dagje!!
  lekker geluncht........;)
  met mijn garen ben ik nog aan het stoeien, nou ja, meer met een onwillige rondbreinaald, die kringelt zo dat ik me net een hond voel die naar zijn eigen staart op zoek is!!!
  ;;)
  liefs Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. He bezig bijtje,wat heb je weer mooie dingen gemaakt!Prachtige rockefellers!Gezellig bij Chris op de koffie geweest samen met Sylvia en veel succes met de keuken!
  Hier gaat de badkamer op de schop...vandaag tegels uitzoeken!

  liefs,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen