donderdag 29 november 2012

Keuken.......nou ja.......

Dacht ik toch in het vorige berichtje dat het eind in zicht was. Niet dus. Velen hebben de ervaring dat er bij een keuken altijd wat mis gaat. Hier natuurlijk ook, alleen hier gaat bijna alles mis. Ik kan er inmiddels niet een boek maar bijna een omnibus over schrijven. En nee....we hebben nog steeds geen hele keuken.
Ik heb  muren gesaust.......2 slechts want de andere 2 is het stucwerk nog steeds nat!
De vloer ligt erin....en dat koste heel veel werk maar het is mooi geworden.
Maar ja.....we hebben een koelkast en magnetron...
 Enne .......dit is dus voorlopig alles van de keuken..................we kunnen nog eigenlijk niks.

Het aanrechtblad was niet op maat gemaakt... en ja wie dat nu ging doen........dat wist eigenlijk niemand. En onder misten er ook nog 2 kastjes. Het gastfornuis is vanmorgen nog met spoed gebracht. Die waren ze ook vergeten te leveren/bestellen. En nu dus wachten totdat ze er uit zijn wie en wanneer dat blad gaat plaatsen. De rest van de keuken komt in week 3  2013......wordt vervolgd.
Natuurlijk moest ik mijn fustraties ergens op afreageren. Ik heb gebreid en gebreid.....en gebreid. Heerlijk aan een mysterie sok die nu klaar is.
Verder is de Knit A-long van Westknit weer begonnen. Geweldig leuk!! (ja, die van de Rockefeller)
Dit keer 4 projecten in 4 weken. Als eerste een sjaal lekker op pen dikte 5,5!

De onderste foto ligt hij geblocked te drogen.
En ik heb nog een sjaal gemaakt voor bij mijn jas.

En het 2de project van de WestKnit KAL waren 2 mutsen. De eerste is klaar.
De 2de ben ik mee begonnen. Ook ben ik met de 5de RF begonnen. Foto's volgen....

20 opmerkingen:

 1. Dit wordt dus een boek in zoveel delen! Bah, Heleen, op een gegeven moment heb je er best genoeg van.
  Maar!!! Wat is die vloer toch PRACHTIG! Zó bijzonder. Over een tijdje ben je al het leed wel vergeten hoor en ik vind dat je je frustratie op een enorm positieve en productieve manier uitleeft. Tjone, hoeveel breisteken doe jij wel niet per minuut?
  Die sjaal die ligt te drogen, lijkt op deze manier wel een artquilt! Ideetje?? Ook al zo bijzonder. En die mutsen zijn natuurlijk heerlijk warm en praktisch. Nou joh, heel veel sterkte met alles en het komt wel goed hoor! Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat balen met dat wachten met je keuken, kan me helemaal voorstellen dat je het zat word. Maar je breiwerk is weer geweldig, wat kun je dat toch goed...............gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen Heleen, die keuken! Maar het komt vast wel een keer goed en dan ben die ellende snel vergeten.
  Maar dat breien van jou: GEWELDIG!! Wat een mooie dingen. Je bent een ware breikunstenares, complimenten hoor. Supermooi, alles.

  Sterkte met de keuken en brei maar fijn verder.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjonge jonge, wat zal jij een hoop breiwerk afkrijgen.
  Het is echt balen, gelukkig is straks wel alle leed geleden, maar ondertussen zit je er nog middenin.

  Sterkte en lieve groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen, maar het is echt een schitterende vloer !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een pech hebben jullie met de keuken. Pas week 3 dat duurt nog erg lang. De vloer is wel prachtig geworden. Heel bijzonder. Gelukkig heb je je uit kunnen leven op de pennen met de mooie breisels.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jemig, wat gaat dat een mooie keuken worden, maar je het wel veel geduld nodig. Die vloer, ik kwijl! Wat een prachtig frustratieafreagerend werk heb je klaar, sokken en mooie sjaals, en die muts, schattig! Waar haal jij de tijd vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Getver wat balen en dat net voor de feestdagen. Ik weet hoe je je voelt. Hier, na 9 maanden nog steeds geduvel met de keukenboer. Hoe kan het toch dat het op dat punt zo vaak mis gaat. Sterkte... Ik kan me voorstellen dat je frustratie hoop op loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ellende Heleen, en zeker net voor de feestdagen, je dacht vast dan al klaar te zijn.Er gaat idd vaak wat mis bij een keuken, dat hoor ik overal, maar zoveel......dat is toch wel erg slordig. Sterkte er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schitterende vloer heb je, ben er verliefd op!!!
  Wat rot voor je, wens je sterkte toe en dat voor de feestdagen
  Wat een schitterend breiwerk zie ik voorbij komen
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach arme Heleen wat zit het allemaal tegen. Gelukkig kun je je frustaties uitleven op je breiwerk. En dat is zo mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoor het al dat wordt een kerstmaal zo vanuit de koelkast in de magnetron. Sorry Heleen, :-/ ik leef met je mee. Je vloer is echt schitterend en het viel me nu pas op dat je een heel hoog plafond hebt, MOOIIIIII. We hebben wel een beetje de zelfde smaak volgens mij wat keukens betreft. Die van mij is nu eindelijk klaar,vorige maand zijn er tegels op de wand gekomen, dat was niet de bedoeling maar de aannemer heeft de muren zo verpest dat we niet anders dan tegels konden nemen maar het is erg mooi geworden. Zo zie je maar aan alle ellende komt vanzelf een eind, even volhouden nog. En ik zie dat de frustraties je ook nog wat opleveren ook.

  Fijn weekend. dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat wordt dus uiteten op visite de kerst. Balen zeg. Je vloer is prachtig. En wat eenbrei productie. Die aparte rondachtige sjaal is mooooiiiii! Nou laat je humeur niet verpesten. Sterkte ermee en goret carina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kan mij heel goed voorstellen dat je even genoeg hebt van alles. Maar de vloer in de keuken is helemaal te gek. En de sjaal voor jou jas nou daar ben ik bijna jaloers op. Dus. Er is best nog heel veel goed gegaan.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer dat je voor de feestdagen geen affo keuken hebt. Dat het heel mooi gaat worden zie ik aan de vloer en wat er wel staat. Je breiwerk is nu al mooi. Sterkte ermee, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie vloer. Ik moet er steeds naar kijken. Als alles in orde is, dan kan je rustig genieten van alles. Nog even doorzetten!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heleen, wat een drama! Ik voel met je mee, want ik heb vorig jaar een keukendrama gehad: mijn keuken was gewoon niet bestled.....en naderhand de granieten achterwand niet, die zat nog in een berg in China!! Gelukkig hadden we alles precies op tijd, want mijn achterwand zat er nog niet in of de keukenboer was failliet! Ik hoop dat voor jullie alles keurig geleverd wordt in week 3. Maar je vloer is echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nog even volhouden. Je bent wel weer heel productief geweest, allemaal mooie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Der Boden in der Küche sieht super aus, und Du hast ja wieder ganz fleißig ganz schöne Sachen gestrickt!
  LG
  KATRIN W.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Balen van alles wat er misgaat maar wat wordt ie keuken prachtig! Om bij te kwijlen...net als je breiwerken. Ook alweer zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen