zaterdag 14 januari 2012

Update CWDQ 14 januari 2012

Het is weer de 14de, dus tijd voor de CWDQ update. Elke avond probeer ik van 19:00 uur tot 20:00 uur aan mijn CWDQ te werken. Lukt natuurlijk niet elke dag maar het is een streven. Zo heb ik deze maand ondanks de drukte toch lekker wat blokken kunnen maken. Hier komen ze.Inmiddels dus 112 blokken klaar! Nog 9 blokken te gaan. Mijn streven is om die de volgende update af te hebben maar of dat lukt??? Daarna ga ik alle shasings er aan zetten. Een mooi klusje wat ik op het quiltweekend in maart wil gaan doen.
De sjaal is inmiddels ook af en ligt te drogen op een badlaken.
Ik werd gistermorgen even heel erg afgeleid door vreselijk leuke post (vertel ik nog wel eens) maar heb mezelf streng toegesproken en eerst de sjaal afgebreid.

21 opmerkingen:

 1. Je hebt veel blokken gemaakt en erg mooie.
  Fijne dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige blokken heb je gemaakt, Heleen. En wat een discipline, wow..., maar het leidt wel ergens toe! Hoe groot zijn je blokken?
  Het motiefje van je sjaal lijkt idd wel wat op dat blokje van de breideken, bij jou zitter er meer steekjes tussen de gaatjeskolommen. Je hebt 'em wel supersnel af hoor, maar je had een stok achter de deur lees ik...hahaha, dat werkt altijd goed!

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier word ik even stil van, wat zijn je blokken mooi en wat veel'
  Vin de kleuren mooi
  en van dat onderste word ik even vrolijk, van de kleuren
  fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige blokken heb je gemaakt. Het eind is in zicht. Heerlijk. Goed dat je eerst de sjaal hebt afgemaakt voordat je je liet verleiden :)
  Goed weekend verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig en wat schiet je lekker op.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige blokken!
  Petje af, zoveel als jij doet, je maakt de meest prachtige handwerken en runt ook nog een winkel en B&B!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAt een mooie blokken heb je erbij.
  En tegen de volgende keer de rest? Alvast succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie blokken zijn dit geworden en zoveel en wat ontzettend goed van je je hebt hem bijna klaar. Het gaat je lukken en de sjaal wat is die mooi. Ben nu wel benieuwd naar de leuke post.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat goed van je om elke avond iets te naaien. Die sjaal wil ik iets van dichterbij zien a.u.b.Neeeeeee even bij de les blijven en eerst afmaken waar je mee bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie blokken heb je gemaakt. Je schiet flink op. Goed dat je eerst je sjaa; hebt afgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je er weer prachtige blokken bij. Volgende keer 9?
  Met je sjaal ging je ook weer als een speer.
  Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tjeempie, ik ben sprakeloos. Veel en mooie blokken Heleen. Ik ben al blij dat ik met 1 blokje weer terug ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig, wat heb jij mooie blokken gemaakt, Heleen. En wat een discipline. En je shawl is af... Dat beloofd wat. Tja, ben wel benieuwd naar je post (hahaha)!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een mooie blokken en wat veel. Ik vind dit zo knap. Enne, je maakt me wel heel erg nieuwsgierig, hoor!
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een schitterende blokken!! Echt prachtig en zulke mooie stofjes! Je sjaal ziet er op die baddoek donker uit, maar als je de foto wat groter zet komen al die kleurtjes erin tot leven! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jeetje, wat veel blokken heb jij gemaakt en allemaal even mooi. Aahhh, je hoeft er nog maar 9, wow ik ben jaloers, ik wil ook zo ver zijn. Jij hoeft jezelf helemaal niet streng toe te spreken want je doet hartstikke veel en maakt ook nog eens van alles af. Petje af hoor. Ik denk ook even aan die leuke kabouter, waarvoor nu een vrouwtje in de maak is. Wat zou ik dat graag kunnen maken, zó schattig!! Ben er helemaal weg van en dan die gave kleertjes die je daarvoor maakt, zucht, kwijl...... ik droom er wel over, ook leuk LOL

  Fijn weekend,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh, wat veel blokken! En je top al bijna af: dat gaat lukken hoor, volgende maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hallo, mijn excuus dat ik niet op dit berichtje reageer.
  Sanoma heeft ons op alle mogelijke manieren geschoffeerd en doet dat nog steeds. Hiermee maakt een groot bedrijf misbruik van haar macht.
  Als wij dit toelaten komt niet alleen Sanoma hiermee weg maar is dit tevens een boodschap voor andere bedrijven: zij weten dan dat de klanten toch niets zullen ondernemen. Dan kan het om bedrijven gaan die diensten of producten aanbieden die veel belangrijker zijn dan onze blogs.
  Dit is ontoelaatbaar, maar ieder individu alleen staat machteloos. Om die reden hebben Margo en Roberto het initiatief genomen een groep te vormen die gezamenlijk kan optreden. Wij willen je vragen je hierbij aan te sluiten.
  Je zult het misschien te druk hebben om iets te doen, dat is geen bezwaar. In een groep zijn er altijd enkelen die handelen namens de hele groep. Hoe groter de groep is hoe slagvaardiger hij kan opereren, hij kan ook individuele acties ondersteunen.
  Wanneer je de acties van Sanoma ontoelaatbaar vindt en je bij de groep wilt aansluiten kun je dit als volgt kenbaar maken: reageren onder het bericht: http://uitwijkpost.wordpress.com/2012/01/12/handtekeningenactie-gedupeerden-van-webstreepjelog/
  Een prettig en ontspannen weekeinde.
  Groet

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nou, dat vaste uurtje per dag werkt goed. Wat heb je veel blokken gemaakt, lekker hoor!
  Je sjaal is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. da's blijkbaar een hele goeie methode: elke dag even cwd-en! mooie blokken! het einde is in zicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ooooh, wat mooi... en ik ben echt onder de indruk van de hoeveelheid! Goede werkwijze dus: elke dag een uurtje. En dan ook nog zo'n prachtige sjaal. Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen