woensdag 7 december 2011

Winterfair bij de Golff in Hasselt

Vandaag stonden Germa en ik op de Winterfair. Door het slechte weer hadden ze geen tent opgezet maar stonden we dus in de supermarkt de Golff zelf. Eigenlijk best leuk want zo hadden we een shop in een shop.
Er was naturlijk wel wat werk aan vooraf gegaan. De afgelopen dagen had ik alle pakjes gemaakt en vanmorgen stond alles bij elkaar in de gang.
Begin van de middag kwam Germa en toen hebben we alles in de auto geladen en daar de boel opgebouwd. We zijn super op elkaar ingespeeld dus om 15:00 uur stond de hele kraam al klaar.
We hebben een hele gezellige dag gehad. Weer nieuwe klanten erbij en leuk om eens op een andere plek je klanten te ontmoeten.
Germa heel erg bedankt voor je hulp! Zonder jou is dit niet te doen. Om 21:00 uur was alles weer terug in Het P(l)akhuis en konden we gestrekt voor de kachel. Pffff, vermoeiend zo'n dagje maar wel erg gezellig.

11 opmerkingen:

 1. Wat gezellig. Gelukkig stond je niet buiten, anders was je richting Haarlem gewaaid. Leuk, zo'n fair, maar vermoeiend, hè? Sta jij daar op de foto, of is Gemma dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was in ieder geval veilig en warm binnen, heeft ook z'n charme, een winkel in en winkel. Mooie kraam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee, die supermarktmanager is wel een toffe zeg! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die tafels waren vast helemaal leeg 's avonds. Ze zien er zo gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat jullie binnen konden staan. Ziet er heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat jullie binnen konden staan. Ziet er weer gezellig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie hadden letterlijk en figuurlijk een lekker plekje!! Maar ik kan me voorstellen dat de beentjes op tafel gingen: dit is een vermoeiende maar erg leuke activiteit! En hulde aan je lieve vriendin!!
  groetjes uit alweer stormachtig NH

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie stonden daar wel op een heel sfeervol en lekker plekje! Geen last van het slechte weer, brrrr. Wat gezellig om zoiets samen te doen. Weer een beetje uitgerust?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is wel erg leuk maar ook wel apart om een shop te hebben in een supermarkt.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je toch een leuke winkel en sfeervolle spullen Heleen! dat zal wel goed verkopen zo met de kerst en de sint.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet het erg leuk en gezellig uit. Nu heerlijk nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen