maandag 20 februari 2012

Heerlijk weekend!

Wat heb ik een heerlijk weekend gehad! Zaterdag morgen kwam Marie- Jozé vanuit het verre Limburg. Ik had nog tot 16:00 uur de winkel maar het was rustig dus zijn we samen al begonnen met een minisokje breien. Marie-Joze heeft ook heerlijk in de winkel lopen rondstruinen terwijl ik met klanten bezig was. DH kookte het eten dus konden we na sluitingstijd direkt naar boven op zolder met de hobby aan de slag. We hadden hele plannen maar nadat we helemaal bij waren geklets en van alles aan elkaar hadden laten zien hadden we geen puf en zijn we beide een streng wol gaan rollen! Heel gezellig zo ieder aan een kant van de tafel.

Zondagmorgen vroeg op! Eerst alle gasten van ontbijt voorzien en toen alles was opgeruimd en de kamers afgehaald konden we naar de handwerkbeurs. Germa kwam iets later want ook die moest gewoon nog eerst werken. Wat was het gezellig op de beurs! Lekker rustig want ik hoorde verhalen dat het vrijdag en zaterdag onwijs druk was! Nu kon je overal prima bij. Er was genoeg te zien. Prachtig kramen met wol en lapjes.

Keuze genoeg vond ik, alhoewel alles wel door elkaar stond dus dat maakte het wel wat rommelig. Ik heb nog even met Dorry van Quilt it and Dotty gepraat want die was de afgelopen dagen bij mij te gast samen met Dorien! Wat een gezellige meiden.
Jullie denken natuurlijk wat een verhaal waar blijven de foto's. Vergeten!!!!!!! (NB Deze 2 foto's stuurde MJ me)
Hier dus even een foto van de buit!
Links boven wol voor een kabouterjurkje (er komt dus nog eentje bij!), sokkenwol, KF stof voor het middenstuk van een quilt van restjes KF  die ik in overvloed heb. Een schaartje voor in mijn breinaaldenmap (die laat ik nog zien want dat is een HeMa project) En een borduurpatroon met bijpassend garen. Dus van alles en nog wat. Ik was blij dat er op elk gebied genoeg keuze was.

Nog wat nagekomen foto's ingevoegd die Marie-Joze mij stuurde!

11 opmerkingen:

 1. Klinkt weer heel gezellig en wat een mooie buit, dat schaartje heb ik ook, maar dan in het blauw.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gelukkig ben jij al blij met deze aankopen en heb je geen gouden lenzen met diamantjes nodig om je blij te maken...;)
  groetjes, mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hebben jullie het leuk gehad. Ben benieuwd welke hema projecten er weer gaan komen. Jullie hebben vast veel inspiratie opgedaan. Wel fijn dat het op zondag niet zo druk was. Wij waren er zaterdag en er was in het begin geen doorkomen aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig zulke leuke visite. Mooie aankopen heb je gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu ik val dus niet op wol etc! Maar je borduurtje vind ik gaaf en wat een enig schaartje! Geniet maar van je buit en veel plezier met de kabouter! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een super weekend en je aankopen zijn gaaf! Leuke gasten had je. Je hebt helemaal gelijk, het zijn twee keigezellige meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie aankopen heb je gedaan. En wat een gezelligheid allemaal. Geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt gezellig en leuk. Mooie aankopen.
  Fijne week, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk weekend heb je gehad. Ik zou eigenlijk gisteren ook naar de handwerkbeurs gaan maar er kwam iets tussen. Jammer, misschien hadden we eindelijk in het echt kennis kunnen maken. Volgende keer beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, die alpacawol, die zou ik wel eens willen spinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gezellig zo! Als ik je zo ziet zitten op die geweldige zolder van je krijg ik heimwee. Wat is het lang geleden dat we elkaar hebben gezien!

  BeantwoordenVerwijderen