vrijdag 17 februari 2012

Kabouterbenen en woordverificatie

De woordverificatie is er af dus reacties plaatsen moet nu weer een fluitje van een cent zijn. Ik hoop niet dat ik overladen word met spam. We wachten het af!
Gisteravond was het kabouteravond met Germa. We moesten eerst bijkletsen want we hadden elkaar van alles te vertellen. Hoe is dat toch mogelijk he! Hadden we elkaar niet vorige week nog gesproken??? Ik wilde ook nog graag een paar stekenmarkeerders voor Germa maken. Dat had ik beloofd maar was er nog niet van gekomen. Dus die heeft ze nu ook mee. Toch ook braaf aan de benen gwerkt en ze zijn nog klaar ook. Blij dat ik Germa heb want die weet gelukkig nog precies hoe alles moet.

Meteen maar de sokjes aangetrokken want stel dat ze koude voetjes krijgt! ;-0


Sinds woensdag heb ik nieuwe multifocale lenzen. Tweede poging! Het eerste paar kon ik alleen dichtbij en heel veraf scherp zien maar daar tussen in (3-15 meter) was alles wazig. Dat werd hem dus niet. Nu dus een tweede poging. Heel bijzonder want het linkeroog is nu voor dichtbij en het rechteroog voor veraf. Wel wennen maar ik kan toch aardig scherp ermee zien! Hoe verzinnen ze het he! Dat je hoofd zo kan schakelen dat het weet met welk oog het moet kijken. Bijzonder!

Deze zijn natuurlijk ook wel heel bijzonder. Lenzen met goud en diamanten!! Maar liefst 10.000 euro! Als je er dan nog niet oogverblindend uitziet!! Voor als je alles al hebt??? Gelukkig heb ik nog genoeg over om van te dromen!

Nog even voor diegene die het ook niet kunnen vinden op Blogger:
Je moet bovenin rechts op dat radertje (icoontje) klikken en dan op "oude bloggerinterface" kiezen. Daar kun je dan naar instellingen en naar reacties en zie je wel de mogelijkheid woordverificatie uitschakelen!
Succes!!

15 opmerkingen:

 1. De kabouterbeentjes zien er goed uit. Fijn voor het kaboutervrouwtje dat ze meteen al warme kousjes heeft.
  Gelukkig dat je het weer goed kunt zien. Zulke dure lenzen zul je maar in de wasbak laten vallen. Ik vind ze er zelfs een beetje eng uitzien.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat staan die sokjes leuk aan de kanbouterbenen. Ik weet wel wat leukers voor dat geld. Heel veel lapjes misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie beentje en helemaal leuk met die sokjes aan!
  Fijn dat je de wereld nu weer goed ziet, hoef je mooi niks meer te missen van alles om je heen, dichtbij of veraf.
  En die mevrouw met die lenzen is wel een "wow-tje" waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjonge, Heleen, wat een leuke sokken krijgt je kabouter, zulke mooie heb ik niet eens. En de shawl is ook erg leuk hoor. En die lenzen, joh wat een techniek tegenwoordig. Ik snap dat je ogen daar wel even aan moeten wennen. Hopelijk krijg je er geen "opstart"hoofdpijn van. Ik hoop je zondag in Zwolle te zien. Neem je Germa mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog een keer Heleen, het lukt mij absoluut niet om woordverificatie uit te zetten. Ik heb al diverse malen uitleg gekregen hoe het moet, maar ik heb die optie niet op mijn blog. Had jij ook die problemen? Hoe heb jij het opgelost?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt!! Je moet bovenin rechts op dat radertje (icoontje) klikken en dan op "oude bloggerinterface" kiezen

   Daar kun je dan naar instellingen en naar reacties en zie je wel de mogelijkheid woordverificatie uitschakelen!

   Succes!!

   Verwijderen
 6. Fijn dat ik weer gewoon kan reageren bij jou.
  Ik denk niet dat je bang hoeft te zijn voor veel spam, ik heb er in al die jaren misschien een stuk of 6 gehad en die kan je zo verwijderen.
  Wat een schattige beentjes in die sokjes, ben zo benieuwt naar het geheel.
  Heerlijk lijkt het mij om lenzen te dragen, ik mag niet eens Multifocale glazen, ik zit dan ook altijd met twee brillen, maar daar wen je ook aan, alleen zien mensen mij soms met 2 brillen, de gewone op mijn neus en de leesbril op mijn hoofd en dan krijg je aardig wat commentaar ;-)

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lieve beentjes !
  ook ik heb de woordverificatie eraf gehaald. Ik had al grote moeite het bij anderen te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé Heleen, het is gelukt hoor met de woordverificatie. Dat kan alleen als je de oude interface gebruikt, dus ben ik even teruggegaan van nieuw naar oud. En daarna weer naar nieuw; ben ik tenslotte gewend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat schattig die sokjes aan die mollige beentjes, wordt vast een dot van een kaboutertje! Fijn dat de WV eraf is, ik kon vaak niet lezen wat er stond en stopte daarom gisteren halverwege. Succes met je lenzen en ik hoef geen diamanten in mijn ogen, een leesbrilletje is gelukkig voldoende! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb nooit problemen gehad met spam , dus ik hoop dat jij dat nu ook niet krijgt,, want dit is toch wel wat makkelijker
  Wat schitterend die lenzen,maar of je er nu door heen kan kijken!
  Strekte met jou lenzen
  groetjes joke en een fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja..., dat is vervelend met die woorden intikken. BIj mij staat ie ook uit, maar is ook al twee keer vanzelf teruggekomen, raar hè?
  De kaboutersokjes vind ik het einde, hoe krijg je dat zo mooi voor elkaar, wow...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke sokjes en succes met de lenzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sexy legs zijn het geworden met deze sokjes! En ehh dotty en collega zich goed gedragen vannacht! Leuk voor je en voor hun natuurlijk ideaal. Groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die benen zien er veelbelovend uit, en ik hoop voor je dat de lenzen nu wel goed zijn.

  BeantwoordenVerwijderen