dinsdag 21 februari 2012

Noorse wanten

Voor DH ben ik een paar wanten aan het breien. Je zult begrijpen dat ik niet de kleuren heb uitgekozen!!! Ze zijn voor het hardlopen als hij lange afstanden in de kou moet lopen. Dus vond hij dat ze in de clubkleuren moesten. Vreselijk, maar ja, ik hoef er niet mee te lopen. De originele hardloop handschoenen geven toch onvoldoende warmte. Hopelijk zijn deze beter. 100% wol!

Er zitten een paar foutjes in maar voor een eerste keer ben ik tevreden. Nu snel de 2de breien. Mocht het toch nog weer koud worden.....en anders voor het volgend winter.

10 opmerkingen:

 1. Schitterend zijn ze en wat mooi van kleur
  Ik heb een Zweeds breiboek alleen met wanten, maar ik ga ze borduren, want breien, helaas, met 4 pennen ken ik niet!
  succes
  groetjes joke en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Straks wil de hele club zulke mooie wanten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn mooi, maar hoewel ik gek op blauw ben, vind ik dit geen echt mannenkleur, maar net wat je zegt, hij moet er mee lopen.....als het maar niet naast jou is ;-))

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Heleen, wat leuk die wanten. Ben benieuwd hoe het bevalt, Vincent (mijn dh) loopt ook hard en het lijkt me een leuk cadeau voor de Sint. De kleuren vallen nog best mee vind ik, alhoewel ik voor een eerste keer noorse wanten breien het liefst ook noorse kleuren zou willen gebruiken.
  Ik heb net je verslagje gelezen van de beurs. Leuk hoor, je hebt je ingehouden, toch? Ga ook nog even kijken bij je vriendin wat zij allemaal heeft aangeschaft. En, ik heb Germa gezien, gezwaaid, maar ik denk niet dat ze door had dat ik naar haar zwaaide en riep. Doe haar maar de groeten.
  Veel plezier met je aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze erg mooi geworden. En ach die kleuren, als hij maar blij is toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat een ingewikkeld patroon en wat heb je dat mooi gebreid! Daar zal hij vast blij mee zijn, lekker warm! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat heb je snel gedaan, het patroon is erg leuk. Ja die kleuren zijn ook niet mijn kleuren, maar ze zagen er goed uit. En die iemini kleine foutjes daar kijkt niemand na.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de kleur nog wel mee vallen hoor!! Mooi gemaakt die wanten en clubkleuren zijn niet zo onderhevig aan de mode,dus die kunnen de komende jaren nog mee. :-)

  groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zal vast prachtig staan bij zijn sportkleding. Wedden dat het hij nu nog beter gaat lopen met eigengemaakt handschoenen door zijn vrouwtje.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha ha heb erg moeten lachen om je opmerking over de kleurencombinatie dat kwam gewoon uit je tenen ... Ze zijn prachtig hoor groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen