dinsdag 14 februari 2012

SPECIALE Update CWDQ 14 februari 2012

Ja, vandaag een hele speciale update! Omdat het valentijnsdag is? Nou nee, want dat was het vorig jaar de 14de februari ook. Speciaal........ omdat ik ALLE 121 blokken af heb!!
Het begon allemaal in oktober 2008. Inge ging een maandelijkse update houden op de 14de van haar CWDQ blokken. En natuurlijk vroeg ze meer mensen daar aan deel te nemen. HIER zie je de eerste update. Ik zie dat ik toen nog even verstek heb laten gaan maar de volgende maand was ik erbij en heeft Tineke mijn eerste blokken op haar blog laten zien. zie hier Tineke (helaas geen foto's zichtbaar) . Ik had toen nog helemaal geen blog. Maar omdat ik het toch wel leuk vond door al die update's heb ik in januari 2009 een eigen blog gemaakt. Hier vind je mijn eerste CWDQ update op mijn eigen blog. Januari de 14de 2009!
Vele maanden maakte ik er keurig 2. Maar vorig jaar was het opeens helemaal mis. Ik heb ongeveer een half jaar geen blokken gemaakt. Toen ben ik weer begonnen en had meteen flink de smaak te pakken. Ik merkte dat 2 te weinig was om me aan de gang te houden. Een tijdje elke 2 dagen 1 blok geprobeerd maar dat was weer te veel. De laatste maanden heb ik er bijna elke avond standaard een uurtje aan gewerkt. Niet meer ook niet minder. Soms voelde het echt als een verplicht uurtje maar als er dan weer eentje af is dan gaf het toch voldoening. Zo ook de afgelopen weken. Ik heb de laatste 9 blokken gemaakt. Hier komen ze.
Een OVERZICHT van al mijn blokken heb ik in een map gezet en die kun je HIER bekijken.
En zo ziet een stapel van 121 blokken eruit.
Er zit dus nog helemaal niks aan elkaar. Dat ga ik nu doen. Ik vind het meestal lastig bewaren als je allerlei projecten half in elkaar heb zitten. De meeste blokken hang ik aan een broeken klem op een kapstok in mijn werkkamer. Maar dit waren er iets teveel maar in een doosje wilde prima.Volgende maand dus een update met hopelijk een aantal rijen aan elkaar!
Nu langs de andere dames. Van de ooit (dacht ik) 22 zijn er niet meer zoveel over. Zonder deze update was me dit noooooooit gelukt! Dames, bedankt voor al jullie bemoedigende woorden en al jullie leuke bezoekjes. Ik ga nog even door hoor!! Jullie toch ook????

19 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd. Wat super dat je zo ver bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dan, daar mag je trots op zijn, ze zien er prachtig uit en wat heb je ze mooi in dat doosje gekregen.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is wel een felicitatie waard. Het zijn weer mooie blokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. supergaaf!!! En dat tussen al het geklus door!!
  En nu het beroemde gat........;)
  Of post uit een ver land???
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd wat een schitterend gezicht al sie blokken zo in een doosje, bij mij zitten ze in mappen, maar dit is wel een gaaf gezicht! Ik lig nog steeds stil, maar hoop er volgende maand weer aan te kunnen trekken, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat overzicht van alle blokken, prachtig!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wouw ben onder de indruk en gefeliciteerd dat je ze allemaal af hebt.

  succes met het in elkaar zetten

  Happy Valentine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd Heleen, alle blokken af, geweldig! Je hebt het super snel gedaan. Ik kijk al uit naar de volgende update.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd. Wauw, alle blokken al af. daar kan ik alleen nog maar van dromen.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat met deze mijlpaal.
  Ook alle blokken klaar.Je hebt er vaart achter gestoken .Mooie blokken zij het weer geworden.
  En nu aan elkaar zetten,nog een hele klus hoor.Ik deed het al wat tussendoor hoor.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goh, wat goed: alle 121 af! Proficiat! Nu op naar de affe top, gaat zeker lukken met alle steun van de overgebleven CWD-ers!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had jouw logje dus gisteravond laat al gelezen, me helemaal te pletter verbaasd over al die mooie blokken en het feit dat je ze allemaal gewoon af hebt én een reactie geplaatst met mijn telefoon. Nou, dat werkt dus niet echt goed. Soms lukt, soms niet. Bij deze dus een tweede poging.
  Ik vind het echt superdesuper van je. Jij bent echt goed in "time management" en "multi-tasken" en weet ik veel hoe ze dat allemaal noemen, maar hoe dan ook: jij bent er goed in. Als ik één uurtje aan een blok werk, heb ik hem nog niet voor de helft af. Heb jij turbohandjes of zo?? Ooohhh, ik ben zo jaloers.... LOL
  En dan nog eens wat: je blokken zijn allemaal prachtig!

  Liefs,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat goed van je dat je alle blokken af hebt! ik doe nog door hoor, en hoop op het eind van het jaar ook alle blokken af te hebben, dit is voor mij het project van 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Knap hoor, al dat gefriemel van die blokken.
  Ik heb altijd geroepen, dat ik dat hele kleine spul nooit ga doen.
  Nu ben ik de huisjes van 7,5 x 7,5 cm aan het maken. hahahaha.
  Succes met het aan elkaar zetten vd blokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooooh, gefeliciteerd Heleen!!! Wat geweldig, alle 121 blokken af! Dat is voor mij nog heel ver weg... ik lig een dikke 100 blokken achter op jou... Maar mede door jouw blog heb ik destijds ook de smaak te pakken gekregen: dank daarvoor! Succes met aan elkaar zetten. Groet,
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd!! Het is je gelukt, knap hoor. En wat zijn ze mooi geworden. En nu kun je de top langzaamaan zien gaan groeien onder je handen en dat is zo mooi om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een geweldige prestatie 121 blokken. Gefeliciteerd. Dit gaat een prachtige quilt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fantastisch Heleen, wat ontzettend knap van je om dan toch weer de draad op te pakken. En 121 blokken. Dat wordt een grote quilt. En wat ben jij gestructureerd zeg. Zo leuk om te zien hoe je je blokken bewaart. Het later in elkaar zetten vind ik ook altijd een probleem, welke leg je waar en oh nee, op die manier is het misschien toch leuker, enz. Of hou jij de volgorde van de blokken aan? Nou ik ben trots op je. Geniet maar van alle complimenten en op 14 maart zit ik klaar voor een update.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat geweldig datnje alle blokken af hebt. En ze zijn heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen